blackandwhite88

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Ellen Smedsrud - 4 mars 2012 11:07

 


Haha det finns så många otroligt "roliga" konstiga bloggar om absolut allt.. Vet fan inte under vilken katogori min blogg går under, kanske "det verkliga livet"... Jag ska inte racka ner på någon för får man till ett inlägg om dagen tex om endast katter, läsk eller ciggaretter, så har man faktiskt fantasi, menar dock INTE att det är intressant för 5 öre, inte för att min är det eller men HALLÅ!!!! Jooo lite   Nu hissa och dissa, och om vadå, jo melodifestivalen såklart!! Faktiskt jävligt nöjd över final låtarna, men HUR I HELVETE tänker ni folket här i Sverige, som RÖSTAR Thorsten till final framför Sean, DISSAD, skäms över att bo i sverige, jaaa tänker ni då, varför flyttar du inte tillbaks till ditt jävla Norge, NEJ men då får jag ju inte klaga lika mycket  












t

t

t

t

Haha varför alla dom här "t" jo för annars går det inte göra mellanrum, pantad sida.. Ach!!!! Körka idag halv fyra och sjunga med bästa Frida och MIN favoo låt "for a friend" med Sarah dawn finer... Är såååååå glad att jag ska få sjunga den solo, den skriker Elin.. Så kan Frida ha sin förbannande Gabriellas sång som typ går i falsett, lite väl högt för min del, men Frida regerar den, jag kommer bara in med mitt "oooooande" ibland =) haha.. Håller på att spela in en demo nu, det enda som saknas nu är en riktig mikrofon, datorns är då fan inte den bästa, men har ett sket bra musik prg här nu, jävligt avancerat men börjar få in lite teknik..!! Nu ska Elin "Ellen" ta över musikvärlden, watch out world =)


t

t

t

Måste säga att jag känner mig snäppet bättre idag, mindre abstinens och ångest, gött värre.. en två dagar till så är jag FRI från tablett jävlarna =) Jippi!! Känns ju bara så härligt!! Man märker nu som man har slutat att helvete, det finns en annan Ellen under och bakom piller, och en bättre sådan =) GILLA!!!   Bara får sjunga idag så är dagen gjord, sitter och gapar till Solider med ulrik nu, faaaan vilken charmig kille asså... Appropå charmig, vilket inte vissa ÄR, sitter som sagt och läser andras bloggar "nej jag har inget liv", dessa fjortisar, Ååååååååh VAD GLAD jag är att den tiden är förbi.. Haha.. Men det var fan tider det!! Har lite smått ångest då jag glömt min mammas födelsedag två år på raken, haha men som tur ÄR så vet hon hur jag är, kommer ju fan knappt ihåg när jag själv fyller år =) Illa illa.. Hmmm hette det nåt med adhd... eller.... hahaha!! Ja eller allmänt störd.. passar också jävligt bra in på mig =) 


t

t

t

Jag har ju vart en sån där "tycka synd om sig själv" person, JA för flera år tillbaks, då skrev jag min mörka blogg, nu får ni välja själva ni som gör det att ta åt er eller inte, men nu tycker jag det är patetiskit.. Visst fan hjälper det att skriva av sig fast vad jag minns så ville jag bara att folk skulle se hur illa jag hade det och den effekten tror jag många är ute efter, BLÄ!!! Tröttsamt!!

t

t

t

Helvete, i morgon ska jag på polisförhör, OCH JAG VET ATT DU LÄSER DETTA, jag ångrar INTE att jag misshandla dig, det enda du gör är att prata SKIT om absolut alla, du uttnyttjar stackars fjotisar där dom får suga av dig för att du ska köpa öl till dom, jag misshandlar inte folk bara sådär, MEN jag gör gärna om det 1000 ggr tills du slutar med dina jävla påhitt, trakaseringar, äckliga utnyttjingar... För helvete, rent ut sagt, BRINN I HELVETE.. Du borde sitta instängd med alla andra pedofiler ditt äckel....!!! Jag ska ta mig fan få tag på dessa små tjejer du uttnyttjar och få dom att anmäla dig!!! Säger bara en sak, PASSA DIG JÄVLIGT noga.....  

t

t

t

Ta hand om varann, FÖRUTOM denna viss person =) haha!!!!

Presentation


Welcome to my F*cking life!!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards